Aluminium kozijnen

Wij leveren in heel Nederland voor onder andere bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties.
Dit alles doen wij met zeer snelle levertijden, scherpe prijzen en een uitstekende service.
Onze specialisten denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaaloplossing te komen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

AKU Geveltechniek 
Specialist in aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen nodig? Kies voor moderne, duurzame en isolerende kozijnen van AKU Geveltechniek.

Aluminium kozijnen nodig? Kies voor moderne, duurzame en isolerende kozijnen van AKU Geveltechniek.

AKU Geveltechniek is uw specialist op het gebied van aluminium kozijnen, profielen en gevelelementen in Zaandam, Noord Holland.
Of het nu gaat om aluminium raam- of deurkozijnen, aluminium deuren of een volledige aluminium schuifpui, wij bieden altijd een totaaloplossing op maat!

Als onafhankelijk leverancier van al onze merken bieden wij voor zowel zakelijke klanten als particulieren hoge kwaliteit aluminium kozijnen, verkrijgbaar in iedere kleur, tegen zeer scherpe prijzen. Door de efficiënte indeling van onze bedrijfsprocessen hanteren wij een uiterst snelle levertijd tussen de vier en zes weken van onze aluminium kozijnen. Wij denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaal oplossing te komen.

Door uitsluitend gebruik te maken van hoogstaande materialen en meest vooraanstaande merken, bieden wij standaard 10 jaar garantie op al onze producten. Wij leveren altijd aluminium kozijnen die lang mee gaan en een hoge isolatiewaarde hebben. Zo dragen wij elke dag bij aan het verder verduurzamen van Nederland.

Overtuigd van onze aluminium kozijnen? Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten voor een oplossing op maat.

Ontdek de voordelen van
aluminium kozijnen

AKU Geveltechniek is uw partner op het gebied van aluminium kozijnen. Wij bieden altijd een totaaloplossing op maat.

Elegant en modern

Eindeloos kleurenpalet

Krasbestendige structuren

Licht, maar natuurlijk sterk

Onderhoudsvriendelijk

Duurzaam

Waarom kiest u voor aluminium kozijnen bij AKU Geveltechniek?

  • Standaard 10 jaar garantie
  • Onafhankelijk leverancier
  • Uitsluitend gebruik van A-merken
  • Verkrijgbaar in alle kleuren
  • Showroom in Zaandam
  • Levering binnen vier tot zes weken
Advies nodig?
Offerte aanvragen
Inspiratie

Zakelijk

Bent u een aannemer of heeft u een bouwbedrijf en bent u op zoek naar een betrouwbare partner in aluminium en kunststof gevelelementen met snelle levertijden? Wij verzorgen totaaloplossingen op maat en berekenen direct de inkoopprijs met ons eigen ontwikkelde calculatieprogramma. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken met een van onze specialisten.

 

Offerte aanvragen

Particulier

Bent u particulier en wilt u nieuwe aluminium of kunststof kozijnen laten plaatsen door gecertificeerde vakmensen in de regio Noord/Zuid-Holland en Utrecht? Wij verzorgen complete kozijnen op maat voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Vraag direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten voor een totaaloplossing op maat.

 

Aluminium kozijnen bestellen in Zaandam. Wij gebruiken uitsluitend A-merken.

Als het gaat om aluminium kozijnen heeft u bij ons bedrijf uit Zaandam de keuze uit verschillende modellen van gerenommeerde merken als Aliplast, Schüco en Reynaers. Waar het ene model zich leent voor maximale lichtinval, zoals de Aliplast Max Light, is een ander aluminium kozijnprofiel meer gefocust op isolatie, zoals de Schüco ASS 70.HI. Ook zijn er speciale profielen voor aluminium schuifdeursystemen. Welke aluminium kozijnen het beste past bij uw specifieke situatie, hangt dus volledig af van de beoogde toepassing en uw wensen. Wilt u graag een advies op maat naar uw specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Aliplast Futural

Geschikt voor toepassing waar strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie.

Aliplast Max Light

Elegant, slank en met een maximale lichtinval. Voor minimalistische esthethiek, hoogwaardige thermische isolatie en comfort.

Aliplast Star 75

Zijn strakke vormgeving met de performante isolatie zijn ideaal voor lage energiewoningen, zowel nieuwbouw als renovatie.

Aliplast VG 500

Universeel schuifraam dat ruimschoots beantwoordt aan alle hedendaagse eisen rond glasdikte, vleugelhoogte en isolatiewaarden.

Schüco ASS 50

Thermisch geïsoleerde schuif- en hefschuifsysteem met aantrekkelijk design en comfortopties.

Schüco AWS 65 WF Steellook

Schüco WF-serie biedt energiebesparend aluminium alternatief voor stalen ramen.

Schüco AWS 70.HI

Goed geïsoleerd raamsysteem met aantrekkelijke oplossingsvarianten met uitstekende thermische isolatie.

Schüco ASS 70.HI

Sterk warmte-isolerend schuif- en hefschuifsysteem met perfecte slagregendichtheid en geluidsisolatie.

Reynaers SlimLine 38

SL 38 is een sterk geïsoleerd systeem dat elegantie en comfort combineert met een uniek ontwerp.

Reynaers Masterline 8

Onderscheidend uiterlijk en gevoel, geschikt voor elke bouwstijl. Topprestaties met een keuze uit diverse openingstypen.

Reken op Kwaliteit
en Uitstekende Service

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft en door de juiste certificering een optimale dienstverlening verzorgt? Een leverancier die alle mogelijke aluminium en kunststof kozijnen en gevelelementen voor u kan regelen? Zoek dan niet verder en neem direct contact op met een van onze specialisten voor een oplossing op maat of een vrijblijvende offerte. U bent ook van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom.

AKU Geveltechniek 
Uw partner in kozijnen.

4 tot 6 weken levertijd

Door de efficiënte indeling van onze bedrijfsprocessen hanteren wij een uiterst snelle levertijd tussen de vier en zes weken van onze kunststof en aluminium kozijnen. Bovendien bieden wij dit aan tegen zeer scherpe prijzen en staat uitstekende service bij ons centraal. Wij denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaal oplossing te komen.

Onafhankelijk leverancier

Dankzij onze uitstekende contacten bij de merken die wij leveren en jarenlange ervaring op het gebied van specialistische geveltechniek, kunnen wij altijd een product op maat aanbieden. Of het nu gaat om aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of buitendeuren, wij zijn onafhankelijk leverancier en passen onze producten altijd aan naar uw wens. 

Zakelijk calculatieprogramma

Met het calculatieprogramma dat wij ontwikkeld hebben, heeft u als zakelijk partner direct inzicht in inkoopprijzen, verkoopprijzen en lopende bestellingen. Wij geloven dat innovatie belangrijk is om toekomstbestendig te zijn. Daarom bieden wij u een hoge mate van gebruikersgemak aan middels een eigen werkomgeving, welke gekoppeld is aan ons bedrijf.

Levering door heel Nederland

AKU Geveltechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van aluminium en kunststof gevelelementen voor grootschalige (ver)bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties. Met onze efficiënte bedrijfsindeling leveren wij snel op maat gemaakte kunststof en aluminium kozijnen door heel Nederland.