Kunststof kozijnen

Wij leveren in heel Nederland voor onder andere bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties.
Dit alles doen wij met zeer snelle levertijden, scherpe prijzen en een uitstekende service.
Onze specialisten denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaaloplossing te komen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

AKU Geveltechniek 
Specialist in kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen nodig? Kies voor voordelige, duurzame en isolerende kozijnen van AKU Geveltechniek.

Kunststof kozijnen nodig? Kies voor voordelige, duurzame en isolerende kozijnen van AKU Geveltechniek.

AKU Geveltechniek is uw specialist op het gebied van kunststof kozijnen, profielen en gevelelementen in Zaandam, Noord Holland.
Of het nu gaat om kunststof raam- of deurkozijnen, aluminium deuren of een volledige kunststof schuifpui, wij bieden altijd een totaaloplossing op maat!

Als onafhankelijk leverancier van al onze merken bieden wij voor zowel zakelijke klanten als particulieren hoge kwaliteit kunststof kozijnen, verkrijgbaar in iedere RAL kleur, tegen zeer scherpe prijzen. Door de efficiënte indeling van onze bedrijfsprocessen hanteren wij een uiterst snelle levertijd tussen de vier en zes weken van onze kunststof kozijnen. Wij denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaal oplossing te komen.

Door uitsluitend gebruik te maken van hoogstaande materialen en meest vooraanstaande merken, bieden wij standaard 10 jaar garantie op al onze producten. Wij leveren altijd kunststof kozijnen die lang mee gaan en een hoge isolatiewaarde hebben. Zo dragen wij elke dag bij aan het verder verduurzamen van Nederland.

Overtuigd van onze kunststof kozijnen? Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten voor een oplossing op maat.

 

Ontdek de voordelen van
kunststof kozijnen

AKU Geveltechniek is uw partner op het gebied van kunststof kozijnen. Wij bieden altijd een totaaloplossing op maat.

Elegant en modern

Eindeloos kleurenpalet

Gladde folie of houtnerf look structuren

Licht, maar natuurlijk sterk

Onderhoudsvriendelijk

Duurzaam

Waarom kiest u voor kunststof kozijnen bij AKU Geveltechniek?

  • Standaard 10 jaar garantie
  • Onafhankelijk leverancier
  • Uitsluitend gebruik van A-merken
  • Verkrijgbaar in alle kleuren
  • Showroom in Zaandam
  • Levering binnen vier tot zes weken
Advies nodig?
Offerte aanvragen
Inspiratie

Zakelijk

Bent u een aannemer of heeft u een bouwbedrijf en bent u op zoek naar een betrouwbare partner in aluminium en kunststof gevelelementen met snelle levertijden? Wij verzorgen totaaloplossingen op maat en berekenen direct de inkoopprijs met ons eigen ontwikkelde calculatieprogramma. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken met een van onze specialisten.

 

Offerte aanvragen

Particulier

Bent u particulier en wilt u nieuwe aluminium of kunststof kozijnen laten plaatsen door gecertificeerde vakmensen in de regio Noord/Zuid-Holland en Utrecht? Wij verzorgen complete kozijnen op maat voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Vraag direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten voor een totaaloplossing op maat.

 

Kunststof kozijnen bestellen in Zaandam. Wij werken uitsluitend met de beste merken.

Als het gaat om kunststof kozijnen heeft u bij ons bedrijf uit Zaandam de keuze uit verschillende modellen van gerenommeerde merken als Schüco, Kömmerling en Gealan. Waar het ene model zich leent voor maximaal bedieningscomfort, zoals de Kömmerling PremiDoor 76, is een ander kunststof kozijnprofiel meer gefocust op isolatie, zoals de Gealan S9000 NL Base. Ook zijn er speciale profielen voor kunststof schuifdeursystemen. Welke kunststof kozijnen het beste past bij uw specifieke situatie, hangt dus volledig af van de beoogde toepassing en uw wensen. Wilt u graag een advies op maat naar uw specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

K-VISION Trend

K-VISION Trend kunststof kozijnen zijn niet onderscheiden van houten kozijnen. Ze geven dezelfde warmte en uitstraling.

K-VISION Classic

Tegenwoordig worden Classic kozijnen vaak toegepast in moderne grijstinten en zijn ze populair vanwege de strakke, aluminiumlook.

K-VISION Cube

Het K-VISION Cube kozijn is niet te onderscheiden van hout door de rechte hoeken aan de zijkanten en de bovenkant.

Kömmerling PremiDoor 76

Dit moderne systeem heeft een maximaal bedieningscomfort en een zeer hoge warmte-isolatie voor nieuwbouw en renovaties.

Schüco LivIng Variant

Schüco LivIng Variant – Twin-systeem met bijzonder ontwerp.

Schüco LivIng Slide

Schüco LivIngSlide – Hoogste eisen gecombineerd met efficiënte productie. Voor maximaal wooncomfort en mooi uitzicht.

Schüco LivIng OVS City

In het Schüco LivIng Variant OVS-City raamsysteem is de eerste lasbare EPDM-afdichting geïntegreerd.

Schüco LivIng 82

Het duurzame, milieuvriendelijke materiaal behoudt tijdens de volledige gebruiksduur zijn hoge afdichtingskwaliteit.

Schüco LivIng Kubus

Schüco LivIng Variant is een innovatief 6+1-kamersysteem dat speciaal ontwikkeld is om optisch perfecte houten ramen te imiteren.

Gealan S9000 NL BASE

Het nieuwe S 9000 systeem voorziet in alle kozijn, deur en hefschuifsystemen en zorgt voor optimaal woongenot.

Gealan S9000 NL HAAX

Het nieuwe S 9000 systeem voorziet in alle kozijn, deur en hefschuifsystemen en zorgt voor optimaal woongenot.

Gealan S9000 NL SLIM

Het nieuwe S 9000 systeem voorziet in alle kozijn, deur en hefschuifsystemen en zorgt voor optimaal woongenot.

Reken op Kwaliteit
en Uitstekende Service

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft en door de juiste certificering een optimale dienstverlening verzorgt? Een leverancier die alle mogelijke aluminium en kunststof kozijnen en gevelelementen voor u kan regelen? Zoek dan niet verder en neem direct contact op met een van onze specialisten voor een oplossing op maat of een vrijblijvende offerte. U bent ook van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom.

AKU Geveltechniek 
Uw partner in kozijnen.

4 tot 6 weken levertijd

Door de efficiënte indeling van onze bedrijfsprocessen hanteren wij een uiterst snelle levertijd tussen de vier en zes weken van onze kunststof en aluminium kozijnen. Bovendien bieden wij dit aan tegen zeer scherpe prijzen en staat uitstekende service bij ons centraal. Wij denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaal oplossing te komen.

Onafhankelijk leverancier

Dankzij onze uitstekende contacten bij de merken die wij leveren en jarenlange ervaring op het gebied van specialistische geveltechniek, kunnen wij altijd een product op maat aanbieden. Of het nu gaat om aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of buitendeuren, wij zijn onafhankelijk leverancier en passen onze producten altijd aan naar uw wens. 

Zakelijk calculatieprogramma

Met het calculatieprogramma dat wij ontwikkeld hebben, heeft u als zakelijk partner direct inzicht in inkoopprijzen, verkoopprijzen en lopende bestellingen. Wij geloven dat innovatie belangrijk is om toekomstbestendig te zijn. Daarom bieden wij u een hoge mate van gebruikersgemak aan middels een eigen werkomgeving, welke gekoppeld is aan ons bedrijf.

Levering door heel Nederland

AKU Geveltechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van aluminium en kunststof gevelelementen voor grootschalige (ver)bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties. Met onze efficiënte bedrijfsindeling leveren wij snel op maat gemaakte kunststof en aluminium kozijnen door heel Nederland.