Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Zaandam.

AKU Geveltechniek is gevestigd in Zaandam, Noord-Holland. In onze prachtige showroom kunt u kennis maken met de verschillende producten en merken uit ons ruime assortiment. Hier kunt u uitgebreid inspiratie op doen op het gebied van specialistische geveltechniek voor uw eigen project of huis.

Ook bevindt zich hier de opslagruimte waar u desgewenst (re)orders direct kunt afhalen. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om orders in heel Nederland af te leveren. Zo leveren wij aluminium en kunststof kozijnen overal in Nederland voor onder andere grootschalige bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties. Ook kunnen onze gecertificeerde specialisten complete kozijnen op maat plaatsen in de regio Noord/Zuid-Holland en Utrecht. Maak nu een afspraak voor onze showroom!

Offerte aanvragen

Zakelijk partner worden van AKU Geveltechniek?

Onafhankelijk leverancier
Uitsluitend A-merken
4 tot 6 weken levertijd
Zakelijk calculatieprogramma 
Showroom in Zaandam
Levering door heel Nederland

Advies nodig?
Offerte aanvragen
Inspiratie

AKU Geveltechniek 
Uw partner in kozijnen.

4 tot 6 weken levertijd

Door de efficiënte indeling van onze bedrijfsprocessen hanteren wij een uiterst snelle levertijd tussen de vier en zes weken van onze kunststof en aluminium kozijnen. Bovendien bieden wij dit aan tegen zeer scherpe prijzen en staat uitstekende service bij ons centraal. Wij denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaal oplossing te komen.

Onafhankelijk leverancier

Dankzij onze uitstekende contacten bij de merken die wij leveren en jarenlange ervaring op het gebied van specialistische geveltechniek, kunnen wij altijd een product op maat aanbieden. Of het nu gaat om aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of buitendeuren, wij zijn onafhankelijk leverancier en passen onze producten altijd aan naar uw wens. 

Zakelijk calculatieprogramma

Met het calculatieprogramma dat wij ontwikkeld hebben, heeft u als zakelijk partner direct inzicht in inkoopprijzen, verkoopprijzen en lopende bestellingen. Wij geloven dat innovatie belangrijk is om toekomstbestendig te zijn. Daarom bieden wij u een hoge mate van gebruikersgemak aan middels een eigen werkomgeving, welke gekoppeld is aan ons bedrijf.

Levering door heel Nederland

AKU Geveltechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van aluminium en kunststof gevelelementen voor grootschalige (ver)bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties. Met onze efficiënte bedrijfsindeling leveren wij snel op maat gemaakte kunststof en aluminium kozijnen door heel Nederland.