Voordeuren

Wij leveren aluminium en kunststof voordeuren in heel Nederland voor ieder huistype.
Dit alles doen wij met zeer snelle levertijden, scherpe prijzen en een uitstekende service. Onze specialisten denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaaloplossing te komen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

AKU Geveltechniek 
Specialist in voordeuren

Buitendeur nodig? Kies voor een moderne, duurzame en isolerende aluminium of kunststof voordeur van AKU Geveltechniek.

AKU Geveltechniek is uw specialist op het gebied van aluminium en kunststof buitendeuren in Zaandam, Noord Holland. Verkrijgbaar voor ieder huistype wij bieden altijd een totaaloplossing op maat!

Als onafhankelijk leverancier van al onze merken bieden wij voor zowel zakelijke klanten als particulieren hoge kwaliteit buitendeuren, verkrijgbaar in vele kleuren tegen zeer scherpe prijzen. Wij denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaal oplossing te komen.

Door uitsluitend gebruik te maken van hoogstaande materialen en meest vooraanstaande merken, bieden wij standaard 10 jaar garantie op al onze producten. Wij leveren altijd voordeuren die lang mee gaan en een hoge isolatiewaarde hebben. Zo dragen wij elke dag bij aan het verder verduurzamen van Nederland.

Overtuigd van onze collectie buitendeuren? Neem vandaag nog
contact op met een van onze specialisten voor een oplossing op maat.

 

Zakelijk

Bent u een aannemer of heeft u een bouwbedrijf en bent u op zoek naar een betrouwbare partner in aluminium en kunststof gevelelementen met snelle levertijden? Wij verzorgen totaaloplossingen op maat en berekenen direct de inkoopprijs met ons eigen ontwikkelde calculatieprogramma. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken met een van onze specialisten.

 

Offerte aanvragen

Particulier

Bent u particulier en wilt u nieuwe aluminium of kunststof kozijnen laten plaatsen door gecertificeerde vakmensen in de regio Noord/Zuid-Holland en Utrecht? Wij verzorgen complete kozijnen op maat voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Vraag direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten voor een totaaloplossing op maat.

 

Inbraakwerende voordeuren

Als extra optie kunnen onze voordeuren worden uitgerust met inbraakvertragende objecten. U kunt hierbij denken aan de versteviging van de scharnieren met uitliftbeveiliging of het aanbrengen van dievenklauwen. Ook een meerpuntsslot beveiligt de buitendeur tegen ongewenste bezoekers.

Bent u dus op zoek naar een aluminium of kunststof kozijn of deur en wilt u geen concessies doen aan kwaliteit en service? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Reken op Kwaliteit
en Uitstekende Service

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft en door de juiste certificering een optimale dienstverlening verzorgt? Een leverancier die alle mogelijke aluminium en kunststof kozijnen en gevelelementen voor u kan regelen? Zoek dan niet verder en neem direct contact op met een van onze specialisten voor een oplossing op maat of een vrijblijvende offerte. U bent ook van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom.

AKU Geveltechniek 
Uw partner in kozijnen.

4 tot 6 weken levertijd

Door de efficiënte indeling van onze bedrijfsprocessen hanteren wij een uiterst snelle levertijd tussen de vier en zes weken van onze kunststof en aluminium kozijnen. Bovendien bieden wij dit aan tegen zeer scherpe prijzen en staat uitstekende service bij ons centraal. Wij denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaal oplossing te komen.

Onafhankelijk leverancier

Dankzij onze uitstekende contacten bij de merken die wij leveren en jarenlange ervaring op het gebied van specialistische geveltechniek, kunnen wij altijd een product op maat aanbieden. Of het nu gaat om aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of buitendeuren, wij zijn onafhankelijk leverancier en passen onze producten altijd aan naar uw wens. 

Zakelijk calculatieprogramma

Met het calculatieprogramma dat wij ontwikkeld hebben, heeft u als zakelijk partner direct inzicht in inkoopprijzen, verkoopprijzen en lopende bestellingen. Wij geloven dat innovatie belangrijk is om toekomstbestendig te zijn. Daarom bieden wij u een hoge mate van gebruikersgemak aan middels een eigen werkomgeving, welke gekoppeld is aan ons bedrijf.

Levering door heel Nederland

AKU Geveltechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van aluminium en kunststof gevelelementen voor grootschalige (ver)bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties. Met onze efficiënte bedrijfsindeling leveren wij snel op maat gemaakte kunststof en aluminium kozijnen door heel Nederland.