zakelijk

AKU Geveltechniek is uw partner in alle mogelijke kunststof en aluminium kozijnen en gevelelementen.
Voor onder andere grootschalige bouwprojecten, nieuwbouwhuizen en renovaties.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

AKU Geveltechniek 
Uw zakelijk partner in kozijnen

Bent u aannemer of eigenaar van een bouwbedrijf? Kies AKU Geveltechniek als uw zakelijk partner in kozijnen.

AKU Geveltechniek is uw specialist op het gebied van aluminium en kunststof  kozijnen, profielen en gevelelementen in Zaandam, Noord Holland. Of het nu gaat om kunststof of aluminium raam- of deurkozijnen, buitendeuren of volledige schuifpuien, wij bieden altijd een totaaloplossing op maat!

Als onafhankelijk leverancier van al onze merken bieden wij hoge kwaliteit kozijnen, verkrijgbaar in iedere kleur, tegen zeer scherpe prijzen. Door de efficiënte indeling van onze bedrijfsprocessen hanteren wij een uiterst snelle levertijd tussen de vier en zes weken van onze kunststof en aluminium kozijnen. Wij denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaal oplossing te komen.

Wij hebben een eigen calculatieprogramma ontwikkeld zodat u direct inzicht heeft in de in- en verkoopprijs van uw orders. Door middel van het automatiseren van bepaalde processen creëren wij betere inzichten voor onze klanten, die altijd en overal inkijk hebben in eigen bestellingen, offertes en leveringen. 

Wij geloven dat innovatie belangrijk is om toekomstbestendig te zijn. Daarom bieden wij u een hoge mate van gebruikersgemak aan middels een eigen werkomgeving, welke gekoppeld is aan ons bedrijf.

AKU Geveltechniek als uw zakelijk partner? Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten voor een totaaloplossing op maat.

 

Offerte aanvragen

Zakelijk partner worden van AKU Geveltechniek?

Onafhankelijk leverancier
Uitsluitend A-merken
4 tot 6 weken levertijd
Zakelijk calculatieprogramma 
Showroom in Zaandam
Levering door heel Nederland

Advies nodig?
Offerte aanvragen
Inspiratie

AKU Geveltechniek 
Uw partner in kozijnen.

4 tot 6 weken levertijd

Door de efficiënte indeling van onze bedrijfsprocessen hanteren wij een uiterst snelle levertijd tussen de vier en zes weken van onze kunststof en aluminium kozijnen. Bovendien bieden wij dit aan tegen zeer scherpe prijzen en staat uitstekende service bij ons centraal. Wij denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende totaal oplossing te komen.

Onafhankelijk leverancier

Dankzij onze uitstekende contacten bij de merken die wij leveren en jarenlange ervaring op het gebied van specialistische geveltechniek, kunnen wij altijd een product op maat aanbieden. Of het nu gaat om aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of buitendeuren, wij zijn onafhankelijk leverancier en passen onze producten altijd aan naar uw wens. 

Zakelijk calculatieprogramma

Met het calculatieprogramma dat wij ontwikkeld hebben, heeft u als zakelijk partner direct inzicht in inkoopprijzen, verkoopprijzen en lopende bestellingen. Wij geloven dat innovatie belangrijk is om toekomstbestendig te zijn. Daarom bieden wij u een hoge mate van gebruikersgemak aan middels een eigen werkomgeving, welke gekoppeld is aan ons bedrijf.

Levering door heel Nederland

AKU Geveltechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van aluminium en kunststof gevelelementen voor grootschalige (ver)bouwprojecten, nieuwbouwprojecten en renovaties. Met onze efficiënte bedrijfsindeling leveren wij snel op maat gemaakte kunststof en aluminium kozijnen door heel Nederland.  

Reken op Kwaliteit
en Uitstekende Service

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft en door de juiste certificering een optimale dienstverlening verzorgt? Een leverancier die alle mogelijke aluminium en kunststof kozijnen en gevelelementen voor u kan regelen? Zoek dan niet verder en neem direct contact op met een van onze specialisten voor een oplossing op maat of een vrijblijvende offerte. U bent ook van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom.